Specialisatie

IMMO van Wijk maakt keuzes!

Van allerlei zaken een beetje verstand hebben of juist in een bepaalde activiteit specialiseren en daar in uitblinken? Wij hebben heel bewust voor het laatste gekozen: als enige makelaar in de Betuwe, hebben wij ons volledig gericht op het verkopen van woningen en appartementen, wij doen dat uitsluitend in Tiel (voor de directe periferie van Tiel mag u ons raadplegen), we worden niet afgeleid door het maken van taxaties, we sluiten geen hypotheken of verzekeringen en houden ons niet bezig met bedrijfspanden of agrarisch vastgoed. Ook doen wij niet aan verhuur of beheer van vastgoed, we doen uitsluitend datgene wat we leuk vinden en waar we in uitblinken dus voor de verkoop van uw woning of appartement in Tiel bent u bij ons aan het juiste adres!

foto4
13575891-5401770006e95fe14a8b--1024x574-

Ons werkgebied Tiel

Om als makelaar jouw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, moet je bij wijze van spreken met een blinddoek om door de stad kunnen fietsen waar je werkt, ieder straatje en steegje moet je kennen, het karakter van de verschillende wijken kent voor jou geen geheimen en waar de voornaamste voorzieningen te vinden zijn heb je zo paraat etc. Om excellent te kunnen zijn als makelaar is het volgens ons feitelijk een must dat je bent opgegroeid in jouw werkgebied. Han van Wijk kent Tiel als geen ander, hij is er geboren en opgegroeid, heeft er zijn Vwo-diploma behaald, is binnen Tiel een aantal malen verhuisd en woont er nog steeds met veel plezier. Enige jaren geleden hebben wij dan ook een principiële keuze gemaakt om ons uitsluitend nog te richten op de Gemeente Tiel, zodat wij onze verkopers en potentiele kopers nog beter van dienst kunnen zijn, een aanpak die blijkt te werken!

 

Bijzondere band met Passewaaij

Toen wij 20 jaar geleden ons makelaarskantoor starten vanuit het woonhuis van Han van Wijk in Passewaaij, hadden we niet kunnen vermoeden dat het bedrijf zo snel zou gaan groeien maar reeds na enkele maanden zagen wij ons genoodzaakt te verkassen naar een gloednieuw kantoor in Winkelcentrum Passewaaij. De 'huizenwinkel" die we daar hadden werd spoedig gevonden door een groot deel van de wijkbewoners en we werden de makelaar om de hoek. Als snel gebruikten we de slogans "de beste kennis van de wijk" en "onbetwist Passewaaijspecialist" en de verbintenis met de wijk was definitief gelegd. Met inmiddels meer dan 750 transacties, alleen al in deze wijk, geen makelaar doet ons dat na, zijn we reeds gedurende bijna 20 jaar marktleider en de bijzondere band met Passewaaij was een feit.

dsc-2620
  • PointerActief in Tiel
  • SaleSpecialist in verkoop
  • HouseUitsluitend "wonen"
  • Persons20 jaar ervaring