dsc05806-bewerkt2

Over ons

In 1999 opgericht door Han van Wijk vanuit de eerdere ervaringen die hij zelf had met andere makelaars bij het verkopen van zijn eigen woningen. “Daarbij irriteerde het mij dat de makelaars zo weinig respect hadden voor hun eigen klanten, er werd nauwelijks geluisterd naar de wensen van mij en mijn partner en de flexibiliteit met betrekking tot tijden voor bezichtigingen en het maken van afspraken was ver te zoeken”. Dat kan beter en het moet anders! dacht Han en zijn aanpak heeft gewerkt: na een korte aanloopperiode heeft ons kantoor zich ontwikkeld tot een bedrijf van naam en de positie in de top van de Tielse makelaardij hebben we nooit meer los gelaten. In Passewaaij, de grootste en jongste woonwijk van Tiel, zijn we zelfs al meer dan 23 jaar marktleider!

pic-2

IMMO 'zelf'

“kan ik IMMO zelf even spreken?”, het is een vraag die vaak gesteld wordt en bij ons nog altijd een glimlach op het gezicht tovert: Han herkent zich er inmiddels helemaal in en laat zich ook graag met de voornaam IMMO aanspreken maar ik ben toch echt geboren met de naam Johannes en mijn roepnaam is Han. Nee, het is ook niet de naam van mijn vader of een broer maar toen wij starten was de volledige naam Van Wijk vastgoed BV en het woord IMMO stond er als een soort van logo bij. Toen echter al heel snel iedereen naar IMMO zocht op internet en mij aansprak als zodanig, hebben wij daar handig op ingespeeld en onze naam omgedoopt in IMMO van Wijk makelaardij. Het woord is een afkorting van het Latijnse woord ‘immobiliare’, hetgeen letterlijk ‘onbeweeglijk’ betekent, vastgoed dus.

pic-31

Makelaar met een duidelijke visie

Toen ik 24 jaar geleden mijn makelaarskantoor opende had ik een duidelijk beeld voor me waar ik heen wilde: het moest anders en het kon zeker beter dan bij mijn concurrenten. Mijn kantoor werd daarom niet gehuisvest aan de rand van het Tielse centrum, bij de andere makelaarskantoren, maar ik vestigde mij dicht bij de klant in het Winkelcentrum Passewaaij. Strakke openingstijden daar deden we niet aan maar we luisterden naar de wensen van onze relaties en als eerste makelaar in Tiel waren we daarom ook op Zaterdag actief en telefonisch waren we bij wijze van spreke 24 uur per dag bereikbaar. Zodra zich in 2001 de mogelijkheid voordeed om gecertificeerd makelaar te worden, was ik bij de eerste lichting die hiervoor examen deed, een duidelijke keuze voor kwaliteit!

Kom gerust eens langs op ons kantoor!