13575891-5401770006e95fe14a8b--1024x574-

Uw huis verkopen in Tiel?

Heeft u op korte of wat langere termijn het plan om uw woning of appartement in Tiel te verkopen? Nou dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Om als makelaar jouw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, moet je bij wijze van spreken geblinddoekt door de stad kunnen fietsen waar je werkt, je moet er ieder straatje en steegje kennen en je moet de specifieke kenmerken en het karakter van de diverse wijken en straten paraat hebben. Waar de voorzieningen op allerlei gebied te vinden zijn kent voor jou geen geheimen, om excellent te kunnen zijn als makelaar, is het volgens ons feitelijk wel een must dat je bent opgegroeid in jouw werkgebied.

Han van Wijk kent zijn geboorteplaats Tiel als geen ander, hij is er opgegroeid, behaalde er zijn VWO-diploma, heeft reeds op zeven verschillende adressen in deze gemeente gewoond en is er samen met zijn gezin nog steeds met veel plezier woonachtig.

dsc-1236

1.600 mooie verhalen:

Daar hadden wij 24 jaar geleden niet van durven dromen: gestart zonder ervaring in de branche en de regio, hebben wij al heel snel een mooie punt van de Tielse taart af kunnen snijden en een prettige, stabiele klantenkring kunnen opbouwen, zoals blijkt uit onze reviews, mogen wij voor heel veel relaties na een aantal jaren weer terugkomen en nogmaals voor hen werken en daar zijn we best een beetje trots op!

De teller staat inmiddels bijna op 1.600 transacties, allemaal unieke verhalen van vele duizenden mensen die we voorbij hebben zien komen. "Wij hebben altijd de leukste klanten" is één van de gevleugelde quotes van Han van Wijk, mogen wij voor u ook de prettigste makelaar van Tiel zijn?

Bel of mail ons voor een serieuze waardebepaling en wellicht wordt dat de start van een hele mooie en vruchtbare samenwerking!

Kom gerust eens langs op ons kantoor!