team-team-new

Ons Team

Bij ons geen paginavullende foto's met grote aantallen medewerkers, nee, zeker niet: heel bewust heeft Han er voor gekozen zijn team overzichtelijk te houden zodat wij allemaal op de hoogte zijn wat er speelt bij ieder huis en iedere klant. Wij kennen onze relaties nog persoonlijk en u mag van ons altijd vlot een reactie verwachten of een inhoudelijk antwoord op al uw vragen.

Hoewel ons team dus niet groot is, beschikken we samen wel over meer dan 60 jaar ervaring op het commerciele vlak, ieder heeft zo zijn specialiteit en zijn of haar sterke punten en we vullen elkaar aan daar waar nodig. 

Onderstaand stellen we ieder van ons nog even wat uitgebreider aan u voor:

han-van-wijk

Han van Wijk

De ervaring spat er haast vanaf! Han heeft inmiddels meer dan 1.450 transacties op zijn conto, waarvan bijna 1.000 alleen al in de wijk Passewaay! Hij is reeds 34 jaar met grote gedrevenheid actief in de commercie, waarvan de afgelopen 23 jaar succesvol als makelaar in de Tielse huizenmarkt.

Ondank zijn zeer rijke ervaring in de business, is Han nog steeds zeer gretig om nieuwe dingen te leren en hij vindt het nog altijd boeiend om nieuwe contacten op te doen in zijn werk, makelaardij gaat voor Han dan ook niet zeker niet alleen over huizen maar vooral over mensen!

Hij heeft bovendien vanwege zijn achtergrond in de bouwbranche, veel meer dan de gemiddelde makelaar, ook verstand van de technische kanten van het pand. Belt u Han maar eens en maak kennis met zijn enthousiasme en vakkennis!

valerie-van-wamel

Valérie van Wamel

Valérie is degene van ons team met het meest recente bouwjaar, sinds het voorjaar van 2021 is zij bij ons actief, zowel op kantoor als ook in het veld. Ze is nog heel vers in de branche maar heeft naast haar HBO-studie al een behoorlijke portie commerciele ervaring opgedaan, onder andere in de leisure business en kent de klappen van de zweep als het op verkopen aankomt. Gelijk gestart met een opleiding in de makelaardij, neemt haar kennis van zaken dagelijks toe.

Zij is in veel gevallen degene waarmee u het eerste contact heeft als u ons bedrijf benadert: als een spin in het web handelt zij op vriendelijke en adequate wijze het telefoonverkeer af, beheert de mail en de agenda, houdt de websites up-to-date en is een topper op het gebied van de social-media; Facebook en Instagram zijn zeker haar specialiteit!

Hoewel Valérie voor een belangrijk deel van haar tijd op kantoor actief is met secretariele en adminstratieve werkzaamheden, zult u haar ook beslist een keer tegenkomen bij een bezichtiging. Op vriendelijke en informatieve wijze zal zij u begeleiden bij de rondleiding!

jose-ten-hoven2

José ten Hoven

Nog voordat wij ook maar één foto hebben laten maken voor een nieuwe opdracht, komt José al in actie: zij kan putten uit meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en zij weet op doortastende wijze in ieder interieur de finishing touch aan te brengen met haar goede gevoel voor presentatie en oog voor detail!

Als geen ander weet zij hoe uw woning optimaal gepresenteerd kan worden op het internet en veel opdrachtgevers zijn dan ook positief verrast als zij de foto's van hun eigen interieur onder ogen krijgen. Al vanaf dag één betrokken bij IMMO van Wijk, kent José alle ins en outs van ons bedrijf, ook op secretarieel en commercieel gebied!

Hoewel José vaak wat meer op de achtergrond opereert, is zij een belangrijke factor in ons bedrijf en u kunt haar zeker ook in levenden lijve tegenkomen als zij in actie is tijdens een bezichtiging. José kent bovendien ieder dossier van ons bedrijf want al sinds de start van de onderneming beheert zij nauwgezet ons archief met alle dossiers, het zijn er inmiddels al bijna 1.500!

Kom gerust eens langs op ons kantoor!