Aanbod

Supersnel verkocht
Tiel
Grote vuurvlinder 30
Een nieuwbouwwoning kopen maar er niet heel erg lang op willen wachten? nou, dan is dit uw kans! Deze karakteristieke twee-onder-één kap woning met berging, onderdeel van het nieuwbouwproject 'Briljant' is momenteel reeds behoorlijk ver gevorderd in aanbouw en wordt ca. tweede kwartaal 2019 opgeleverd. Een gloednieuwe woning dus, perfect geisoleerd en hoogwaardig afgewerkt en zoals het bij een nieuwbouwwoning hoort kunt u uw badkamer én keuken nog geheel naar eigen wens samenstellen omdat de huidige eigenaren de keuze hebben gemaakt om deze casco op te laten leveren. Nu instappen tijdens de bouw heeft als voordeel dat u over een aantal zaken nog mee kunt beslissen en tevens dat de woning op de dag van oplevering of kort daarna ook helemaal gereed kan zijn. Ook een overdracht na de definitieve oplevering door de aannemer is bespreekbaar, wij informeren u graag omtrent de details hiervan. Deze woning heeft niet alleen een karakteristieke en herkenbare uitstraling vanwege de ver langs de gevel doorgetrokken dakvlakken die gedekt zijn met keramische dakpannen, ook het gebruik van de gekozen baksteen is zeer fraai. De plattegrond van deze woning mag zeker verrassend genoemd worden: uniek is de aanwezigheid van een echte woonkeuken! Gelegen aan de rand van jongste deelbuurt 7 van Passewaaij, de achtertuin grenst direct aan de rondweg en derhalve heeft u vrij uitzicht over de weilanden. De woning ligt op een perceel eigen grond van circa 225 m² en de inhoud bedraagt ca 525 m³. De breedte van dit perceel biedt u de mogelijkheid op termijn een volwaardige garage naast de woning te bouwen. In een persoonlijk onderhoud kunnen wij met u een de ins en outs bepreken omtrent de aankoop van deze gloednieuwe woning.

Vraagprijs € 329.500 k.k.

Tiel
Lingeweg 31
TOPLOKATIE! Op werkelijk één van de mooiste lokaties van Tiel treft u deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met een tweetal grote VRIJSTAANDE SCHUREN. De voorzijde van de woning grenst aan de LINGEWEG, direct aan de uiterwaarden van de rivier de LINGE, met een blijvend fraai uitzicht over de licht glooiende weilanden, fruitboomgaarden en de fraaiste zonsondergangen is het voortreffelijk wonen! De woning ligt op een RIANT PERCEEL van maar liefst 1.590 m2 eigen grond en de inhoud bedraagt 510 m3, de twee schuren hebben een grondoppervlak van ruim 200 m2 en bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een aantal auto's. Ook parkeren op eigen terrein is geen enkel probleem, meerdere auto's kunnen hier moeiteloos worden geparkeerd. De wijk Rauwenhof, aan de rand waarvan de Lingeweg ligt, behoort tot de meest gewilde woonwijken van Tiel en niet zonder reden: het is een fraaie groene wijk, nabij het riviertje "De Linge", met een mooie, gevarieerde bebouwing en een hoog voorzieningenniveau. Letterlijk om de hoek bevindt zich een wijkwinkelcentrum, zeer nabij liggen de sportvelden (hockey, tennis, rugby, korfbal etc.), het zwembad, het Streekziekenhuis Rivierenland en ook een drietal basisscholen en een tweetal NS-stations liggen onder handbereik. Bovendien ligt deze wijk goed ontsloten naar de snelweg A15. Gezien de prima locatie, het grote perceel, de ideale lengte-breedte verhouding daarvan (ca. 50 meter diep en ca. 32 meter breed) en de ligging aan een tweetal straten (hoek Lingeweg/Johan Fabriciusstraat) is dit een object en met name een perceel met mogelijkheden tot amoveren en herbouwen. In een persoonlijk gesprek met u kunnen we e.e.a. nader toelichten.

Vraagprijs € 649.500 k.k.

Verkocht
Tiel
Meester A. Pijnacker Hordykstraat 22
Mooi wonen op wellicht nog één van de meest authentieke en karakteristieke plekjes van Tiel? Dat is nu mogelijk bij deze uitgebouwde, zeer RUIME EENGEZINSWONING (inhoud van maar liefst 415 M3) met beschutte achtertuin en achterom, het huis is gelegen op een PRIMA LOKATIE aan een besloten plein, plaatselijk beter bekend als het Badhuisplein, op enkele minuten lopen van het winkelhart van Tiel; diverse scholen, het NS-station en alle centrumvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek. De woning is 2015 GEHEEL GERENOVEERD, tijdens de verbouwing is het hele huis op professionele wijze aangepakt en werkelijk volledig gerenoveerd, zowel visueel alsook technisch en op fraaie wijze zijn alle wanden en plafonds glad gestuct, na plaatsing van een nieuwe keuken is deze woning werkelijk direct VERHUISKLAAR! Insteek bij de verbouwing voor de huidige eigenaren was om de woning geschikt te maken voor kamerverhuur: per verdieping is een badkamer aangebracht en zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keukenopstelling, jouw voordeel kan zijn dat je kunt beschikken over een zeer ruime woning met 5 a 6 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers! en met een klein ingreep kun je aansluitend aan de woonkamer een ruime WOONKEUKEN realiseren. Bel ons voor een bezichtiging en wij bespreken alle details met jou! Uiteraard behoort het verhuren van deze keurige ruime woning met 5 a 6 SLAAPKAMERS en 3 BADKAMERS nog steeds tot de mogelijkheden, het kan een prima verhuurrendement opleveren.

Vraagprijs € 214.500 k.k.

  • PointerActief in Tiel
  • SaleSpecialist in verkoop
  • HouseUitsluitend "wonen"
  • Persons20 jaar ervaring