Aanbod

Tiel
Wadenoijenlaan 30
Aan de Wadenoijenlaan tref je deze ruime UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met BERGING en SEPARATE GARAGE (let op: de garage is niet opgenomen in de vraagprijs van de woning doch deze dient apart aangekocht te worden tegen een vaste koopsom van €19.500,-). In basis al een zeer ruime woning maar de eigenaren hebben enkele jaren geleden de woning aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien een dubbele set openslaande deuren zodat je een royale toegang hebt tot de achtertuin met stenen berging. De woning is bovendien voorzien van een dakkapel en in 2018 is een nieuwe NEFIT HR-combiketel geplaatst. Vanwege de uitbouw aan de achterzijde is een riante woon/eetkamer ontstaan van maar liefst 52 vierkante meter! De begane grond is voorzien van een fraaie grijs getinte LEISTEENVLOER met VLOERVERWARMING als hoofdverwarming. Hoewel in de afgelopen jaren reeds veel werkzaamheden zijn uitgevoerd is de woning nog niet geheel gereed, houtwerk buiten dient deels vervangen te worden, het buitenschilderwerk is volledig uit te voeren en hal en toilet moeten nog gerealiseerd worden. Er is een tijdelijke keuken geplaatst dus hier kun je nog geheel naar eigen inzichten aan de gang. Bij de prijsstelling van de woning hebben wij hier rekening mee gehouden, vandaar de scherpe prijs voor een dergelijke ruime woning. De GARAGE is gelegen aan het plein achter de woning. De vaste koopprijs is €19.500,-, de garage is niet los te koop dus uitsluitend in de combinatie met de woning.

Vraagprijs € 199.500 k.k.

Open huis
Tiel
De Hennepe 459
OPEN HUIS: op ZATERDAG 5 OKTOBER a.s. bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om deze woning vrijblijvend en zonder afspraak te komen bekijken! Aan de rand van de gewilde wijk 'De Hennepe' tref je deze superieur grote EENGEZINSWONING met stenen BERGING en SEPARATE GARAGE (let op: de garage is niet opgenomen in de vraagprijs van de woning doch deze dient apart aangekocht te worden tegen een vaste koopsom van €19.000,-). Dat de woningen in deze wijk zeer populair zijn is goed te verklaren: ze zijn degelijk in beton gebouwd, in een ruim opgezette wijk en met een inhoud van maar liefst 455 m3 en een woonoppervlak van 134 m2 zijn dit absoluut de grootste woningen in deze prijsklasse! Standaard 4 slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor een 5e en 6e slaapkamer op de tweede verdieping, daarmee kunnen we zeker spreken van een riante woning! Prettig is bovendien dat deze woning in 2006 geheel is voorzien van KUNSTSTOF KOZIJNEN en gevelbekleding, alle beglazing is uitgevoerd als HR ++, dus zeer hoogwaardig geisoleerd en onderhoudsarm. De GARAGE is gelegen op de kopse kant van het woningblok, is in een nette staat en het dak, de dakbedekking van het platte dak, de boeiboorden en de hemelwaterafvoer zijn recentelijk compleet vernieuwd. Tevens is er in 2018 een nieuwe, handbediende sectionaldeur geplaatst. De vaste koopprijs is €19.000,-, de garage is niet los te koop dus uitsluitend in de combinatie met de woning. De woning is eventueel wel zonder garage te koop. Prima gelegen aan de rand van de wijk met optimale privacy, kortom, hier wil jij wel wonen!

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Tiel
Lingeweg 31
TOPLOKATIE! Op werkelijk één van de mooiste lokaties van Tiel treft u deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met een tweetal grote VRIJSTAANDE SCHUREN. De voorzijde van de woning grenst aan de LINGEWEG, direct aan de uiterwaarden van de rivier de LINGE, met een blijvend fraai uitzicht over de licht glooiende weilanden, fruitboomgaarden en de fraaiste zonsondergangen is het voortreffelijk wonen! De woning ligt op een RIANT PERCEEL van maar liefst 1.590 m2 eigen grond en de inhoud bedraagt 510 m3, de twee schuren hebben een grondoppervlak van ruim 200 m2 en bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een aantal auto's. Ook parkeren op eigen terrein is geen enkel probleem, meerdere auto's kunnen hier moeiteloos worden geparkeerd. De wijk Rauwenhof, aan de rand waarvan de Lingeweg ligt, behoort tot de meest gewilde woonwijken van Tiel en niet zonder reden: het is een fraaie groene wijk, nabij het riviertje "De Linge", met een mooie, gevarieerde bebouwing en een hoog voorzieningenniveau. Letterlijk om de hoek bevindt zich een wijkwinkelcentrum, zeer nabij liggen de sportvelden (hockey, tennis, rugby, korfbal etc.), het zwembad, het Streekziekenhuis Rivierenland en ook een drietal basisscholen en een tweetal NS-stations liggen onder handbereik. Bovendien ligt deze wijk goed ontsloten naar de snelweg A15. Gezien de prima locatie, het grote perceel, de ideale lengte-breedte verhouding daarvan (ca. 50 meter diep en ca. 32 meter breed) en de ligging aan een tweetal straten (hoek Lingeweg/Johan Fabriciusstraat) is dit een object en met name een perceel met mogelijkheden tot amoveren en herbouwen. In een persoonlijk gesprek met u kunnen we e.e.a. nader toelichten.

Vraagprijs € 649.500 k.k.

Verkocht
Tiel
Meester A. Pijnacker Hordykstraat 22
Mooi wonen op wellicht nog één van de meest authentieke en karakteristieke plekjes van Tiel? Dat is nu mogelijk bij deze uitgebouwde, zeer RUIME EENGEZINSWONING (inhoud van maar liefst 415 M3) met beschutte achtertuin en achterom, het huis is gelegen op een PRIMA LOKATIE aan een besloten plein, plaatselijk beter bekend als het Badhuisplein, op enkele minuten lopen van het winkelhart van Tiel; diverse scholen, het NS-station en alle centrumvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek. De woning is 2015 GEHEEL GERENOVEERD, tijdens de verbouwing is het hele huis op professionele wijze aangepakt en werkelijk volledig gerenoveerd, zowel visueel alsook technisch en op fraaie wijze zijn alle wanden en plafonds glad gestuct, na plaatsing van een nieuwe keuken is deze woning werkelijk direct VERHUISKLAAR! Insteek bij de verbouwing voor de huidige eigenaren was om de woning geschikt te maken voor kamerverhuur: per verdieping is een badkamer aangebracht en zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keukenopstelling, jouw voordeel kan zijn dat je kunt beschikken over een zeer ruime woning met 5 a 6 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers! en met een klein ingreep kun je aansluitend aan de woonkamer een ruime WOONKEUKEN realiseren. Bel ons voor een bezichtiging en wij bespreken alle details met jou! Uiteraard behoort het verhuren van deze keurige ruime woning met 5 a 6 SLAAPKAMERS en 3 BADKAMERS nog steeds tot de mogelijkheden, het kan een prima verhuurrendement opleveren.

Vraagprijs € 214.500 k.k.

  • PointerActief in Tiel
  • SaleSpecialist in verkoop
  • HouseUitsluitend "wonen"
  • Persons20 jaar ervaring