Aanbod

Echteld
Hogeveldseweg 1
Op een perceel van maar liefst 6.390 m2 eigen grond staat dit VRIJSTAANDE LANDHUIS met meerdere GROTE STENEN SCHUREN, een garage, een fraai aangelegde tuin en een mooi perceel grasland. Zeer geschikt om heerlijk relaxed te wonen, ver weg van het stresserige leven in de Randstad maar toch op redelijke afstand van het streekcentrum Tiel met een heel goed voorzieningen-niveau. Gelegen centraal nabij de snelweg A15 maar ver genoeg er vandaan om er niets van te horen. Als je via de automatische toegangspoort jouw oprijlaan opdraait dan waan je jezelf al heel snel in jouw eigen heerlijke enclave van rust, ruimte en vrijheid. Je kunt jezelf helemaal uitleven in de fraai aangelegde, uitgestrekte tuin, grenzend aan een mooie waterpartij, deze heeft een computergestuurde ondergrondse sproei-installatie. Het weiland dat aan de Zuidkant van de woning ligt biedt voldoende mogelijkheden tot het houden van (klein-)vee, zeker in combinatie met de 400 m2 aan degelijke stenen bijgebouwen die als stallen zouden kunnen dienen. Uiteraard is deze woning ook zeer geschikt voor een (kleinere) ondernemer die nuttig gebruik kan maken van de royale opstallen. Het degelijk gebouwde woonhuis uit de vijftiger jaren is heeft een inhoud van ca. 570 m³ en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en grotendeels geïntegreerde rolluiken. Er is een cv-installatie aanwezig en de begane grond is grotendeels v.v. (elektrische) vloerverwarming. Wordt dit de stek waar jij samen met je gezin jouw dromen waar gaat maken?

Vraagprijs € 649.000 k.k.

Tiel
Wadenoijenlaan 30
Aan de Wadenoijenlaan tref je deze ruime UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met BERGING en SEPARATE GARAGE (let op: de garage is niet opgenomen in de vraagprijs van de woning doch deze dient apart aangekocht te worden tegen een vaste koopsom van €19.500,-). In basis al een zeer ruime woning maar de eigenaren hebben enkele jaren geleden de woning aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien een dubbele set openslaande deuren zodat je een royale toegang hebt tot de achtertuin met stenen berging. De woning is bovendien voorzien van een dakkapel en in 2018 is een nieuwe NEFIT HR-combiketel geplaatst. Vanwege de uitbouw aan de achterzijde is een riante woon/eetkamer ontstaan van maar liefst 52 vierkante meter! De begane grond is voorzien van een fraaie grijs getinte LEISTEENVLOER met VLOERVERWARMING als hoofdverwarming. Hoewel in de afgelopen jaren reeds veel werkzaamheden zijn uitgevoerd is de woning nog niet geheel gereed, houtwerk buiten dient deels vervangen te worden, het buitenschilderwerk is volledig uit te voeren en hal en toilet moeten nog gerealiseerd worden. Er is een tijdelijke keuken geplaatst dus hier kun je nog geheel naar eigen inzichten aan de gang. Bij de prijsstelling van de woning hebben wij hier rekening mee gehouden, vandaar de scherpe prijs voor een dergelijke ruime woning. De GARAGE is gelegen aan het plein achter de woning. De vaste koopprijs is €19.500,-, de garage is niet los te koop dus uitsluitend in de combinatie met de woning.

Vraagprijs € 199.500 k.k.

Tiel
Lingeweg 31
TOPLOKATIE! Op werkelijk één van de mooiste lokaties van Tiel treft u deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met een tweetal grote VRIJSTAANDE SCHUREN. De voorzijde van de woning grenst aan de LINGEWEG, direct aan de uiterwaarden van de rivier de LINGE, met een blijvend fraai uitzicht over de licht glooiende weilanden, fruitboomgaarden en de fraaiste zonsondergangen is het voortreffelijk wonen! De woning ligt op een RIANT PERCEEL van maar liefst 1.590 m2 eigen grond en de inhoud bedraagt 510 m3, de twee schuren hebben een grondoppervlak van ruim 200 m2 en bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een aantal auto's. Ook parkeren op eigen terrein is geen enkel probleem, meerdere auto's kunnen hier moeiteloos worden geparkeerd. De wijk Rauwenhof, aan de rand waarvan de Lingeweg ligt, behoort tot de meest gewilde woonwijken van Tiel en niet zonder reden: het is een fraaie groene wijk, nabij het riviertje "De Linge", met een mooie, gevarieerde bebouwing en een hoog voorzieningenniveau. Letterlijk om de hoek bevindt zich een wijkwinkelcentrum, zeer nabij liggen de sportvelden (hockey, tennis, rugby, korfbal etc.), het zwembad, het Streekziekenhuis Rivierenland en ook een drietal basisscholen en een tweetal NS-stations liggen onder handbereik. Bovendien ligt deze wijk goed ontsloten naar de snelweg A15. Gezien de prima locatie, het grote perceel, de ideale lengte-breedte verhouding daarvan (ca. 50 meter diep en ca. 32 meter breed) en de ligging aan een tweetal straten (hoek Lingeweg/Johan Fabriciusstraat) is dit een object en met name een perceel met mogelijkheden tot amoveren en herbouwen. In een persoonlijk gesprek met u kunnen we e.e.a. nader toelichten.

Vraagprijs € 649.500 k.k.

Verkocht
Tiel
Meester A. Pijnacker Hordykstraat 22
Mooi wonen op wellicht nog één van de meest authentieke en karakteristieke plekjes van Tiel? Dat is nu mogelijk bij deze uitgebouwde, zeer RUIME EENGEZINSWONING (inhoud van maar liefst 415 M3) met beschutte achtertuin en achterom, het huis is gelegen op een PRIMA LOKATIE aan een besloten plein, plaatselijk beter bekend als het Badhuisplein, op enkele minuten lopen van het winkelhart van Tiel; diverse scholen, het NS-station en alle centrumvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek. De woning is 2015 GEHEEL GERENOVEERD, tijdens de verbouwing is het hele huis op professionele wijze aangepakt en werkelijk volledig gerenoveerd, zowel visueel alsook technisch en op fraaie wijze zijn alle wanden en plafonds glad gestuct, na plaatsing van een nieuwe keuken is deze woning werkelijk direct VERHUISKLAAR! Insteek bij de verbouwing voor de huidige eigenaren was om de woning geschikt te maken voor kamerverhuur: per verdieping is een badkamer aangebracht en zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keukenopstelling, jouw voordeel kan zijn dat je kunt beschikken over een zeer ruime woning met 5 a 6 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers! en met een klein ingreep kun je aansluitend aan de woonkamer een ruime WOONKEUKEN realiseren. Bel ons voor een bezichtiging en wij bespreken alle details met jou! Uiteraard behoort het verhuren van deze keurige ruime woning met 5 a 6 SLAAPKAMERS en 3 BADKAMERS nog steeds tot de mogelijkheden, het kan een prima verhuurrendement opleveren.

Vraagprijs € 214.500 k.k.

  • PointerActief in Tiel
  • SaleSpecialist in verkoop
  • HouseUitsluitend "wonen"
  • Persons20 jaar ervaring