dsc-12721

Uw huis verkopen in Passewaay?

Ja, daarvoor ga je natuurlijk naar de absolute specialist! In 1999 gestart vanuit het woonhuis van Han van Wijk, na een aantal maanden al genoodzaakt om te verkassen omdat we uit ons thuiskantoor groeiden. Een gloednieuw kantoor werd geopend in het jonge Winkelcentrum Passewaaij en het bleek een gouden greep. Onze 'huizenwinkel' werd als snel gevonden door een groot deel van de wijkbewoners en we werden de makelaar om de hoek, laagdrempelig en met een optimale bereikbaarheid en dat sloeg aan!

Na één jaar waren we al absoluut marktleider, een positie die we inmiddels al 22 jaar innemen en met slogans als "de beste kennis van de wijk" en "onbetwist Passewaaijspecialist" zetten we onze koers in naar de circa. 1.000 transacties die we inmiddels hebben mogen maken (makelaar nummer 2 in dezelfde periode ongeveer 400) en het heeft er toe geleid dat wij inmiddels van alle woningen die er in Passewaay momenteel staan er één op de drie hebben verkocht! 

dsc-1242

Onze kennis, uw voordeel!

Dat is natuurlijk mooi dat jullie het goed doen, maar wat heb ik daar aan als potentiele verkoper van een woning zult u denken? Nou dat is heel evident hoor, onze riante kennisvoorsprong ten opzichte van andere makelaars is uw voordeel, wij hebben een zeer uitgebreid relatienetwerk opgebouwd van mensen waar we al zaken mee gedaan hebben en die willen na een aantal jaren ook weer een keer verhuizen, het kunnen zowel de kopers zijn van uw woning alsook diegene waar u juist graag het huis of appartement van wilt kopen en dan zit u bij ons dus op de eerste rang.

Onze zeer grote, specifieke kennis van de wijk Passewaay, levert u gegarandeerd de beste deal op omdat wij als geen andere makelaar weten wat uw huis werkelijk waard is. Omdat wij een grote parate kennis hebben en een compact werkgebied, kunnen wij zeer efficient werken, hetgeen zich vertaalt in een concurrerend tarief voor onze opdrachtgevers.

Kom gerust eens langs op ons kantoor!