dsc05823-specialiteit

Onze specialisatie

Als enige makelaar in de Betuwe hebben wij al in 2010 de keuze gemaakt om ons volledig en uitsluitend te richten op de verkoop van woningen en appartementen. Wij worden bij onze verkoopactiviteiten niet afgeleid door taxatiewerk of de verhuur van woningen, wij sluiten geen hypotheken of verzekeringen en we begeven ons ook niet op de markt van bedrijfspanden en winkels en dat werkt!

Wij kunnen ons volledig concentreren op datgene wat we leuk vinden en waar wij in uitblinken en dat is de verkoop van woningen en appartementen, wij voeren dan ook vol trots de titel "de verkoopmakelaar van Tiel".

Ook in ons werkgebied hebben wij onszelf grenzen opgelegd: wij werken uitsluitend voor clienten in de gemeente Tiel en de directe periferie (Zennewijnen, Ophemert, Wadenoijen, De Avezathen en Zoelen). Bent u een bestaande relatie van ons bedrijf, dan verkopen wij voor u ook in een grotere regio.

Wij kunnen u wel advies geven als u een taxateur of een hypotheekadviseur nodig heeft en wij hebben ins ons netwerk ook bouwkundigen en specialisten voor een Energielabel.

Kom gerust eens langs op ons kantoor!