Ons kantoor

IMMO van Wijk Makelaardij

In 1999 opgericht door Han van Wijk vanuit de eerdere ervaringen die hij zelf had met andere makelaars bij het verkopen van zijn eigen woningen. “Daarbij irriteerde het mij dat de makelaars zo weinig respect hadden voor hun eigen klanten, er werd nauwelijks geluisterd naar de wensen van mij en mijn partner en de flexibiliteit met betrekking tot tijden voor bezichtigingen en het maken van afspraken was ver te zoeken”. Dat kan beter en het moet anders! dacht Han en zijn aanpak heeft gewerkt: na een korte aanloopperiode heeft ons kantoor zich ontwikkeld tot een bedrijf van naam en de positie in de top 3 van de Tielse makelaardij hebben we nooit meer los gelaten. In Passewaaij, de grootste woonwijk van Tiel, zijn we zelfs al meer dan 18 jaar marktleider.

foto4
foto2

IMMO 'zelf'

“kan ik IMMO zelf even spreken?”, het is een vraag die vaak gesteld wordt en bij ons nog altijd een glimlach op het gezicht tovert: Han herkent zich er inmiddels helemaal in en laat zich ook graag met de voornaam IMMO aanspreken maar ik ben toch echt geboren met de naam Johannes en mijn roepnaam is Han. Nee, het is ook niet de naam van mijn vader of een broer maar toen wij starten was de volledige naam Van Wijk vastgoed BV en het woord IMMO stond er als een soort van logo bij. Toen echter al heel snel iedereen naar IMMO zocht op internet en mij aansprak als zodanig, hebben wij daar handig op ingespeeld en onze naam omgedoopt in IMMO van Wijk makelaardij. Het woord is een afkorting van het Latijnse woord ‘immobiliare’, hetgeen letterlijk ‘onbeweeglijk’ betekent, vastgoed dus.Makelaar met een duidelijke visie

Toen ik 20 jaar geleden mijn makelaarskantoor opende had ik een duidelijk beeld voor me waar ik heen wilde: het moest anders en het kon zeker beter dan bij mijn concurrenten. Mijn kantoor werd daarom niet gehuisvest aan de rand van het Tielse centrum, bij de andere makelaarskantoren, maar ik vestigde mij dicht bij de klant in het Winkelcentrum Passewaaij. Strakke openingstijden daar deden we niet aan maar we luisterden naar de wensen van onze relaties en als eerste makelaar in Tiel waren we daarom ook op Zaterdag actief en telefonisch waren we bij wijze van spreke 24 uur per dag bereikbaar. Zodra zich in 2001 de mogelijkheid voordeed om gecertificeerd makelaar te worden, was ik bij de eerste lichting die hiervoor examen deed, een duidelijke keuze voor kwaliteit!

mvf-2690-0025
Han van Wijk
  • Han van Wijk
  • Eigenaar van IMMO van Wijk
  • Heeft meer dan 1.350 transacties op zijn conto, is al 32 jaar met veel gedrevenheid actief in de commercie, waarvan de afgelopen 22 jaar succesvol als makelaar in de Tielse huizenmarkt. Han is nog steeds zeer gretig om nieuwe dingen te leren en is dagelijks geboeid door de mensen die hij ontmoet in zijn werk, makelaardij gaat voor Han dan ook niet over huizen maar over mensen! Hij heeft bovendien vanwege zijn achtergrond in de bouwbranche, meer dan de gemiddelde makelaar, ook verstand van de technische kanten van het pand. Belt u Han maar eens en maak kennis met zijn enthousiasme en vakkennis!

José ten Hoven
  • José ten Hoven
  • Styling en commercie
  • Nog voordat wij ook maar één foto hebben laten maken van een nieuwe opdracht, komt José al in actie: met een schat aan ervaring weet zij in ieder interieur de finishing touch aan te brengen met haar goede gevoel voor presentatie en oog voor detail. Als geen ander weet zij hoe uw woning optimaal gepresenteerd kan worden op het internet en veel opdrachtgevers zijn positief verrast als zij de foto's van hun eigen interieur onder ogen krijgen. Al vanaf dag één betrokken bij IMMO van Wijk, kent José alle ins en outs van ons bedrijf, ook op secretarieel én commercieel gebied!

  • PointerActief in Tiel
  • SaleSpecialist in verkoop
  • HouseUitsluitend "wonen"
  • Persons20 jaar ervaring