Lingeweg 31A, 4003 CH Tiel, Nederland

Verkocht

Vraagprijs
€ 327.500 K.K.
Type woning
Bouwgrond
Perceeloppervlakte
780 m2

Zoekt u een droomplek voor uw gezin?

Neem dan snel contact met ons op en wij laten u alle fraais graag zien.

hvw

Han van Wijk

+31(0)344 63 33 33info@immovanwijk.nl
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart

Lingeweg 31A, 4003 CH Tiel, Nederland

NOG SLECHTS 1 BOUWPERCEEL TE KOOP: op werkelijk één van de mooiste locaties van Tiel mogen wij u aanbieden dit ROYALE BOUWKAVEL van 780 m2, grenzend aan de Johan Fabriciusstraat, met direct om de hoek de uiterwaarden van de rivier De Linge, met een blijvend fraai uitzicht over de licht glooiende weilanden, fruitboomgaarden en de fraaiste zonsondergangen, hier is het voortreffelijk wonen!

Heerlijk toch om uw eigen droomhuis te mogen realiseren in één van de meest gewilde van Tiel? Wat er mogelijk is kunt u vinden in het Bestemmingsplan dat thans ter inzage ligt (te raadplegen o.a. via de site ruimtelijkeplannen.nl). U heeft een grote vrijheid in welke stijl u de woning wenst te laten ontwerpen, , welke materialen u wenst toe te passen op het dak en voor de gevels, wat de exacte plaats van de woning op het perceel zal zijn, hoe de oriëntatie van de nokrichting is etc. Eén voordeel heeft u sowieso: de ruime achtertuin is exact op het Zuiden georiënteerd!

Slechts de goothoogte en nokhoogte zijn reeds vastgelegd op 3,5 respectievelijk 9,0 meter.

De maten van het perceel:
- breedte langs de weg ca. 25,5 meter;
- diepte van het perceel ca. 30,5 meter;
- afmetingen bouwblok 12 x 13 meter.

Let op: het hekwerk dat u ziet op de foto's, aan de rechterzijde van het perceel, vormt niet de begrenzing, het perceel is veel breder dan het lijkt op de foto's!

Op kosten van de huidige eigenaren worden de thans aanwezige opstallen gesloopt, het perceel wordt "bouwrijp", schoon en leeg opgeleverd, vrij van bebouwing, bestrating, rioleringen, hekwerken etc. en u krijgt er een verklaring bij dat de grond 'schoon' is en geschikt voor het gebruik met de bestemming 'wonen'.

Het perceel worden aangeboden onder de conditie 'kosten koper', hetgeen betekent dat er overdrachtsbelasting verschuldigd is en de kosten van de notaris komen voor uw rekening. Levering kan plaatsvinden nadat de bestemming onherroepelijk is geworden, naar verwachting zal dat december 2021 zijn.

Er rust geen aannemersverplichting op het perceel en u bent vrij in de keuze van uw architect. Verkoop uitsluitend aan een particuliere eindgebruiker, geen verkoop aan een aannemer of projectontwikkelaar.

Prijsmatig: de prijs van dit perceel is €327.500,- k.k. Om een indicatie te geven in welke prijssegment u moet denken, geven wij u aan dat u moet rekenen met een totale investering (grond + woning + bijgebouwen + aanleg tuin) van tussen de €700.000,- en €800.000,-

De wijk Rauwenhof, aan de rand waarvan de Lingeweg ligt, behoort tot de meest gewilde woonwijken van Tiel en niet zonder reden: het is een fraaie groene wijk, nabij het riviertje "De Linge", met een mooie, gevarieerde bebouwing en een hoog voorzieningenniveau. Letterlijk om de hoek bevindt zich een wijkwinkelcentrum, zeer nabij liggen de sportvelden (hockey, tennis, rugby, korfbal etc.), het nieuwe zwembad "Waalslag", het Streekziekenhuis Rivierenland en ook een drietal basisscholen en een tweetal NS-stations liggen onder handbereik. Bovendien ligt deze wijk goed ontsloten naar de snelweg A15.

BIJZONDERHEDEN:
- volop keuzevrijheid in ontwerp;
- perfecte locatie in een prima wijk;
- heerlijk perceel van 780 m2;
- een locatie en perceel met potentie!

Overdracht
Vraagprijs
€ 327.500
Vraagprijs extra
K.K.
Aangeboden sinds
08-12-2020
Status
Verkocht
Bouw
Type woning
Bouwgrond
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte
780 m2