Bont Dikkopje 6, 4007 HS TIEL, Nederland

Zoekt u een droomplek voor uw gezin?

Neem dan snel contact met ons op en wij laten u alle fraais graag zien.

hvw

Han van Wijk

+31(0)344 63 33 33info@immovanwijk.nl
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
mvf-8656-0018-hdr

Bont Dikkopje 6, 4007 HS TIEL, Nederland

UITGEBOUWDE WONING! In de standaard versie al een heerlijke RUIME EENGEZINSWONING (type NUANCE, bouwjaar 2011) maar deze is maar liefst 2.40 meter uitgebouwd over de volledige breedte en dat merk je! De woonkamer mag werkelijk riant genoemd worden en vanwege zijn rechthoekige vorm heb je een scala aan indelingsmogelijkheden voor jouw interieur. Via de OPENSLAANDE TUINDEUREN heb je een royale toegang tot de pal op het ZUIDEN gelegen, onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging. De woning is prima gelegen in een rustige woonstraat in de jongste wijk (buurt 7) van Passewaaij, een buurt die zich kenmerkt door een hoge mate van energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Het is een heldere, lichte woning met royale lichtinval en door zijn maatvoering is de tweede verdieping bovendien zeer geschikt om een prachtige VIERDE SLAAPKAMER te creëren. Door de toegepaste materialen (o.a. volledig kunststof kozijnen met HR++ beglazing) en de toegepaste technieken (o.a. aardwarmte en een warmtepomp boiler) is een zeer efficiënte woning ontstaan met lage onderhouds- en energielasten en daar heb je iedere dag plezier van! Bovendien ben jij volledig op de toekomst voorbereid als je deze woning koopt, deze is namelijk volledig gasloos dus aanpassen aan toekomstige milieueisen is hier niet nodig!

Kom maar snel kijken, anders ben je te laat!

Heb jij belangstelling, dan verzoeken wij jou om bij voorkeur per mail te reageren, wij nemen dan op korte termijn contact op om een afspraak met je in te plannen.

Indeling

Entree, hal, garderobekast, meterkast, techniekkast, volledig in grijstint betegeld toilet met vrijdragend closet en hoekfonteintje, lichte en ruime woonkamer (36 m2) met de genoemde uitbouw van 2.40 m1. Open, straatgerichte keuken met prachtige L-opstelling in hoogglans "terra bruin" en voorzien van complete inbouwapparatuur van het merk AEG, zoals een inductiekookplaat met RVS design afzuigkap, combi-magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. De wanden en het plafond zijn glad gestuct, de vloer is v.v. laminaat en vloerverwarming als hoofdverwarming. OPENSLAANDE DEUREN naar de volledig betegelde, zonnige tuin op het ZUIDEN met houten berging en achterom.

1E VERDIEPING: geheel voorzien van laminaatvloeren met vloerverwarming als hoofdverwarming, overloop, 3 mooie ruime slaapkamers met rechtopgaande wanden, prachtige luxe badkamer volledig voorzien van tegelwerk in een grijstint en uitgerust met een kunststof ligbad met douchewand en thermostaatkraan, een badmeubel met geïntegreerde keramische wasbak en een tweede zwevend toilet.

2E VERDIEPING: via vaste trap bereikbaar, royale open zolder die nog geheel naar eigen inzicht in te delen is. Hier tref je de lucht-warmtepomp boiler (huur) en de witgoedaansluitingen. Daarnaast is er voldoende vloeroppervlak beschikbaar om een ruime VIERDE SLAAPKAMER te kunnen realiseren. De kap is reeds gesausd en de wanden zijn glad gestuct, tevens is er een dakvenster geplaatst en is de vloer voorzien van laminaat.

BIJZONDERHEDEN:
- De gehele begane grond en 1e verdieping zijn v.v. vloerverwarming als hoofdverwarming;
- De woning is v.v. een warmte/koude systeem dus behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer;
- Weinig buitenonderhoud vanwege de onderhoudsarme kunststof kozijnen;
- Fraaie, luxe keuken en badkamer;
- Geheel verhuisklaar!

mvf-8656-0018-hdr