Binnenweg 32, 4001 ES Tiel, Nederland

Verkocht

Vraagprijs
€ 195.000 
Type woning
Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Perceeloppervlakte
165 m2
Woonoppervlak
84 m2
Inhoud
265 m3

Zoekt u een droomplek voor uw gezin?

Neem dan snel contact met ons op en wij laten u alle fraais graag zien.

hvw

Han van Wijk

+31(0)344 63 33 33info@immovanwijk.nl
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart

Binnenweg 32, 4001 ES Tiel, Nederland

KLUSSERS OPGELET: deze compacte EENGEZINSWONING is de plek waar jij de komende tijd de handen uit de mouwen mag gaan steken! Bijna 50 jaar geleden aangekocht door de huidige eigenaren en daarna heeft de tijd een beetje stil gestaan: op het gebied van afwerking, wanden en vloeren, maar ook qua keuken, sanitair en badkamer is een volledige renovatie noodzakelijk. De woning beschikt niet over modern comfort en is niet geisoleerd, slechts de ruit in de slaapkamer (voorzijde, kunststof kozijn) is uitgevoerd in dubbel glas.

Er is nog geen CV-installatie aanwezig, verwarming geschiedt via een gaskachel in de woonkamer en in de badkamer is een electrische straalkachel aanwezig. De groepenkast van het electra is basic en heeft een drietal groepen.

Deze woning ligt op een prima stek, op een mooi ruim perceel van maar liefst 165 m2, in een relatief rustige woonstraat nabij het centrum en alle voorzieningen, de Kranshof, met een vestiging van de Lidl en de Jumbo ligt letterlijk om de hoek en naar het centrum van Tiel is het lopend goed te doen. Achter de woning ligt een mooie diepe tuin met een grote stenen berging ca. 19 m2 (asbestplaten op het dak) en toegang heb je via een overpad bij twee buren.

Gezien de leeftijd en de staat van de woning zullen wij een ouderdomsclausule opnemen in de koopovereenkomst, tevens wordt door verkoper verklaard dat er asbest aanwezig is op het perceel. De maten van het huis zijn globale maten, deze zijn niet bepaald conform een meting NEN-2580. Als de exacte maten voor jou relevant zijn bij het nemen van jouw aankoopbeslissing, nodigen we jou uit zelf maten te nemen.

Meer fotomateriaal dan er thans op internet staat is niet beschikbaar, er zijn ook geen plattegronden opgemaakt.

Ben jij die ├ęchte klusser? Dan ben je van harte welkom om tijdens een kijkdag hier te komen kijken!

Indeling

Globale indeling: entree, hal, eenvoudige meterkast, toilet, doorzonwoonkamer van ca. 4.0 X 8.3 meter, bijkeuken, deur naar de achtertuin met grasgazon en een grote stenen berging, gedekt met asbestplaten, achterom via overpad van 2 buurpercelen.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, voorzijde 11.3 m2 met kunststof kozijn v.v. dubbel glas, achter 2 x ca. 7 m2. Eenvoudige doucheruimte, verwarmd middels een electrische straalkachel.

Tweede verdieping: vlieringruimte, toegangkelijk via een vlizotrap, geen stahoogte.

Overdracht
Vraagprijs
€ 195.000
Aangeboden sinds
20-04-2022
Status
Verkocht
Prijscode
Vraagprijs
Bouw
Type woning
Woonhuis, Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar
1930
Dakbedekking
Asbest
Type dak
Kap met plat
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte
165 m2
Inhoud
265 m3
Woonoppervlak
84 m2
Indeling
Aantal bouwlagen
3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal toiletten
1
Uitrusting
Warm water
Gaskachel
Verwarmingssyteem
Geiser
Energie label
F