Aardaker 14, 4007 SH TIEL, Nederland

Zoekt u een droomplek voor uw gezin?

Neem dan snel contact met ons op en wij laten u alle fraais graag zien.

hvw

Han van Wijk

+31(0)344 63 33 33info@immovanwijk.nl
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
mvf-8995-0064

Aardaker 14, 4007 SH TIEL, Nederland

Let op: deze BIJZONDERE EENGEZINSWONING is écht anders dan andere woningen in deze klasse, een woonkamer van maar liefst 44 m2 en een masterbedroom van 16 m2, waar tref je dat elders? Deze heerlijke woning is in 2015 voorzien van een prachtige TRENDY BADKAMER en in 2018 van een NIEUWE KEUKEN! De algehele staat van afwerking en bewoning is keurig te noemen, de term "verhuisklaar" komt al snel bij je boven als je deze woning komt bezichtigen!

Een heerlijke, maar liefst 10 meter brede (zo breed is de woning namelijk ook!), onderhoudsarme tuin, welke in 2018 volledig opnieuw is aangelegd, biedt veel plaats om te relaxen en te genieten van de zon, hier is ook een nette houten buitenberging aanwezig en de achtergelegen poort is te bereiken via een poortdeur.

Uniek is de volledig vrije ligging in een doodlopend straatje met ultiem wijds uitzicht aan de rand van de wijk. Het station van de NS kun je zien liggen en ook het Winkelcentrum Passewaaij, de basisscholen en het medisch centrum liggen op loopafstand.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij interesse hebt dus reageer maar snel, bij voorkeur via het Funda-formulier.
Wij nemen dan op korte termijn contact met jou op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging!

Indeling

Entree, hal, toilet met fonteintje, luxe binnendeuren, toegang tot de werkelijk riante, lichte woonkamer/open keuken van maar liefst 44 m2; dat tref je normaal alleen aan in veel duurdere woningen! De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk, de vloer is voorzien moderne, brede laminaatdelen en de achtertuin is bereikbaar via een set openslaande deuren. De open keuken kent een L-opstelling (uit 2018) met fronten in een houttint en is voorzien van complete inbouwapparatuur, te weten: een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en een Bora combinatie van een inductiekookplaat en inwendige afzuiging.

Deur naar de onderhoudsarme tuin op het Zuid-oosten met grote betontegels, grijs split en rondom voorzien van nette schuttingen, tevens is hier een deur naar de achtergelegen poort en er staat als berging voor jouw fietsen een fraaie houten buitenberging ter beschikking.

EERSTE VERDIEPING: eveneens voorzien van luxe binnendeuren, ruime overloop met witgoedruimte v.v. een recente HR-combiketel, 3 mooie slaapkamers van 10. 10 en 16 m2 met deels schuine plafonds waarbij de mogelijkheid bestaat om hier nog een bergzolder aan te brengen met een vlizotrap. De fraaie badkamer, in moderne kleurstelling biedt een hardglazen douchecabine, een dubbel badmeubel, een tweede toilet en een designradiator, hier is het prima vertoeven!

HIGHLIGHTS:
- Bijzondere vormgeving, bijna 10 meter breed!;
- Huiskamer van maar liefst 44 vierkante meter;
- Ligging op een zeer vrije locatie met uitzicht;
- Top afgewerkt en keurig bewoond;
- Recente keuken en badkamer;
- Verhuisklaar!

mvf-8995-0064